Brno: Hlaste se o patnáct startovacích bytů

28.07.2020 17:39

Nové bydliště na Beethovenově, Mostecké nebo v Kohoutovicích najde patnáct mladých párů a rodin. Město zveřejnilo nabídku volných startovacích bytů. Podat přihlášku lze do konce července.

Brno: Hlaste se o patnáct startovacích bytů
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Je vám do 35 let, žijete v páru nebo s dětmi a váš společný příjem s partnerem nepřesahuje 58 tisíc korun čistého měsíčně? Pak se můžete ucházet o startovací byt, který Vám město pronajme na tři roky za snížené nájemné (cca 62 Kč za metr čtvereční). Mladým párům a rodinám tak chce Brno dát čas a možnost našetřit si prostředky na další bydlení.

Jeden z nabízených bytů je na Beethovenově (2+1), čtyři jednopokojové byty se uvolnily na Stamicově v Kohoutovicích a deset zcela nových bytů je k mání na Mostecké. Fotografie bytů najdete ZDE.

Nabídka startovacích bytů včetně kompletních podmínek, které musejí žadatelé splnit, je zveřejněna ZDE. Z uchazečů se následně vybírá losem, a to v pořadí:

  1. rodiny s dítětem/dětmi
  2. sezdané/registrované páry
  3. ostatní žadatelé

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…