Brno: Na olympijský festival dorazí medailistka Samková

21.02.2018 11:29

Dnes do Brna zavítají čeští olympijští reprezentanti, kteří se vrátili z Koreje, Návštěvníci olympijského festivalu tak budou mít šanci pozdravit bronzovou medailistku Evu Samkovou s jejími trenéry a sáňkaře Lukáše Brože a Matěje Kvíčalu.

Brno: Na olympijský festival dorazí medailistka Samková
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Všichni tři olympionici dorazí kolem poledne a v jednu hodinu se představí na pódiu. Autogramiáda je naplánována na 13:30. Bronzovou snowboardcrossařku pak čeká i program na sportovištích.

Středa bude napříč sportovišti věnována paralympijským sportům. Už od 9:00 hodin probíhají paralympijské disciplíny společně s ukázkami sportů jako zvuková střelba, běh na lyžích poslepu, curling vozíčkářů. Ve 14:00 hodin startuje exhibiční sledge hokejový zápas a od 16:30 pak krasobruslařská exhibice.

Olympijský festival v Brně má navíc důvod slavit. Včera přivítal sto tisícího návštěvníka. Byla jím paní Míša se synem Jakubem, kteří přišli náležitě vybaveni, s běžkami a bruslemi a s touhou zkusit si biatlon, snowboard a další aktivity. V pondělí, první pracovní den druhého olympijského týdne, přišlo na Výstaviště Brno 5 275 aktivních i pasivních vyznavačů zimních sportů.

Více o programu a samotném festivalu naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …