Brno: O pojmenování lodi můžete rozhodovat až do konce května

02.05.2020 13:34

Od začátku března mohou Brňané rozhodovat o novém pojmenování lodi, postavené v letech 1954 až 1955 zaměstnanci dopravního podniku. Ačkoliv mělo být na konci března jasno, situace kolem šířícího se koronaviru plány změnila. Vzhledem ke stále platnému nouzovému režimu se termín posunul až na 31. května.

Brno: O pojmenování lodi můžete rozhodovat až do konce května
Foto: brno.cz
Popisek: Brněnský magistrát

Původně měla anketa skončit posledního března. Po vyhlášení vládních opatření v souvislosti se šířením koronaviru se tento termín posunul na konec dubna. Nouzový stav ale v České republice stále trvá. Přestože je možné v anketě hlasovat online, termín se ještě jednou prodloužil do konce května, aby zájemci mohli využít i osobní hlasování v knihovnách a informačních centrech.

Hlasovat v anketě o novém pojmenování znovuzprovozněné lodi Dallas bude možné do 31. května na webu Brno iD (ZDE). Hlasovat mohu pouze lidé s plně ověřeným „FULL“ účtem. Po uvolnění vládních nařízení bude obnovena možnost hlasovat osobně na pobočkách Knihovny Jiřího Mahena a Turistického informačního centra na Panenské. Ve všech případech mohou hlasovat pouze lidé starší 15 let s trvalým pobytem v Brně. Výsledky ankety budou závazné.

Nově pojmenovaná loď se do stávající flotily zařadí v průběhu letních měsíců letošního roku.

(zdroj: brno.cz)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …