Brno: Otevírá se saunový areál v bazénu za Lužánkami

31.10.2019 15:13 | Zprávy

Nové wellness centrum se otevírá v areálu největšího bazénu v Brně za Lužánkami v pátek 1. listopadu. Milovníci odpočinku v saunách a párách si přijdou na své, k dispozici jim bude na více než 800 metrech čtverečních několik druhů saun a relaxačních prostor pro kompletní regeneraci těla.

Brno: Otevírá se saunový areál v bazénu za Lužánkami
Foto: Brno-stred.cz
Popisek: Nová radnice v Brně

Návštěvníkům bazénu bude k dispozici parní aroma kabina s vonnými esencemi. Další místnosti budou součástí zóny, do které je vstup s příplatkem.

Saunový areál nabízí finskou saunu, parní solnou lázeň a biosaunu dohromady pro 56 návštěvníků. Ke zchlazení budou na výběr zážitkové sprchy s mlhou různých teplot, studna s ledovou tříští, ochlazovací vědro nebo venkovní bazén, spolu s ním jsou na terase také dvě sprchy a relaxační lehátka. Centrum je vybudované tak, aby bylo co nejrozmanitější a nabídlo různé formy relaxace.

Pro fajnšmekry je připravená útulná VIP zóna s parní saunou a whirlpoolem ve zlatavé keramické mozaice. Ve vířivce si hosté budou moci dopřát osvěžující nápoje či šampaňské. „Centrum wellness představuje nový rozměr služeb, který je ve spojení s padesátimetrovým bazénem v Brně ojedinělý. Bezesporu to přidá areálu na atraktivitě, a tím pádem přiláká nové návštěvníky,“ uvedl Martin Mikš, generální ředitel společnosti STAREZ – SPORT, a. s. Stavební práce vyšly na 36 milionů korun.

Základní 90minutový vstup vyjde na 250–300 korun v závislosti na denní době (součástí je časově neomezený vstup do bazénu), uživatelé čipových hodinek mohou čerpat 20% slevu. Více ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

eurokomisař

Dobrý den, když tak kritizujete potencionální nominanty na eurokomisaře, máte dojem, že ANO to s Jourovou ,,vyhrálo"? Já si třeba nejsem vědom toho, že by pro ČR něco udělala, otázkou taky je, zda je pro nás jako občany tato funkce nějak důležitá, co vlastně ten eurokomisař může udělat, když je to j...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…