Brno: Vedoucího odboru dopravy zatím komise nevybrala

19.03.2018 6:34

Rada města Brna dnes vzala na vědomí výsledky výběrového řízení na post vedoucího odboru dopravy. Toto výběrové řízení probíhalo v souvislosti s odchodem dosavadního vedoucího odboru ke 30. září 2017. Odbor dočasně řídí pověřený vedoucí.

Brno: Vedoucího odboru dopravy zatím komise nevybrala
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

Do výběrového řízení se přihlásilo 5 uchazečů, výběrová komise následně pozvala 3 uchazeče k pohovorům. Absolvovali také psychologické testy a zpracovali písemnou práci na téma koncepce rozvoje dopravy. Výběrová komise se jednoznačně neshodla na vhodném kandidátovi, doporučila proto vyhlásit nové výběrové řízení.

„Odbor dopravy potřebuje řádné řízení na místo současného provizoria. Najít odborníka, který tento odbor povede, považuji za jednu z nejdůležitějších věcí, které je do podzimních komunálních voleb v oblasti dopravy potřeba udělat,“ uvedl náměstek primátora Richard Mrázek, který je na základě rozhodnutí zastupitelstva nově zodpovědný i za oblast dopravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …