Bruntál: Starosta s hejtmanem debatovali o nezaměstnanosti

26.02.2014 20:31

Starosta Bruntálu Ing. Petr Rys, MBA se v pátek 21. února ve Vítkově setkal s hejtmanem Moravskoslezského kraje Miroslavem Novákem. Setkání se uskutečnilo u příležitosti vernisáže amatérského fotografa Ing. Dalibora Bednáře, který před časem vystavoval i v Bruntále.

Bruntál: Starosta s hejtmanem debatovali o nezaměstnanosti
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Aktuálně Dalibor Bednář vystavuje ve Vítkově, kde se v pátek odpoledne uskutečnilo zahájení fotografické výstavy s názvem Lidé na pouti. Výstava byla součástí širšího kulturního programu spojeného s připomínkou výročí narození studenta Jan Zajíce, vítkovského rodáka, a zúčastnila se jí řada osobností veřejného života včetně senátorů a hejtmana Moravskoslezského kraje Miroslava Nováka.

Starosta Bruntálu využil této příležitosti a s krajským hejtmanem pohovořil zejména o nezaměstnanosti, krajské pracovní skupině pro řešení nezaměstnanosti a také o přípravě průmyslových ploch v Bruntále k budoucímu využití investory. S hejtmanem si domluvil další schůzku ba březen. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mubruntal.cz

Ing. Tomáš Czernin byl položen dotaz

Válka na Ukrajině

Pane senátore, opravdu věříte tomu, že má Ukrajina šanci Rusko porazit, a že ji USA a ostatní budou podporovat do nekonečna? Nechápejte mě špatně, přeji si, aby Ukrajina Rusko porazila, ale myslím, že je to dost nereálná vize. A co mě ještě na vašem komentáři zarazilo je, že v něm vůbec nepíšete o m...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…