Bruntál: Starosta s hejtmanem debatovali o nezaměstnanosti

26.02.2014 20:31 | Zprávy

Starosta Bruntálu Ing. Petr Rys, MBA se v pátek 21. února ve Vítkově setkal s hejtmanem Moravskoslezského kraje Miroslavem Novákem. Setkání se uskutečnilo u příležitosti vernisáže amatérského fotografa Ing. Dalibora Bednáře, který před časem vystavoval i v Bruntále.

Bruntál: Starosta s hejtmanem debatovali o nezaměstnanosti
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Aktuálně Dalibor Bednář vystavuje ve Vítkově, kde se v pátek odpoledne uskutečnilo zahájení fotografické výstavy s názvem Lidé na pouti. Výstava byla součástí širšího kulturního programu spojeného s připomínkou výročí narození studenta Jan Zajíce, vítkovského rodáka, a zúčastnila se jí řada osobností veřejného života včetně senátorů a hejtmana Moravskoslezského kraje Miroslava Nováka.

Starosta Bruntálu využil této příležitosti a s krajským hejtmanem pohovořil zejména o nezaměstnanosti, krajské pracovní skupině pro řešení nezaměstnanosti a také o přípravě průmyslových ploch v Bruntále k budoucímu využití investory. S hejtmanem si domluvil další schůzku ba březen. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mubruntal.cz

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…