Česká Lípa: Město má dodavatele nových výtahů do Domu s pečovatelskou službou

19.05.2021 16:43

Město Česká Lípa vysoutěžilo firmu, která vymění tři osobní výtahy v Domě s pečovatelskou službou na Ladech. Zakázku získala firma Výtahy Vaněrka, s.r.o. Teplice za cenu necelých 3,1 mil. Kč, což je cena o cca 800 tis. nižší, než byl předpoklad.

Česká Lípa: Město má dodavatele nových výtahů do Domu s pečovatelskou službou
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Dům s pečovatelskou službou provozuje příspěvková organizace Sociální služby města České Lípy. Je zde celkem 108 bytů obývaných lidmi, kteří již k zajišťování základních denních činností potřebují alespoň částečnou asistenci.

V domě je celkem šest výtahů, čtyři osobní a dva nákladní. První osobní výtah se podařilo vyměnit v roce 2016. Výměnu dalších tří osobních výtahů soutěžilo město již v loňském roce, přijaté nabídky však přesáhly finanční možnosti města.

Předmětem zakázky je nejen výměna výtahů, ale také zpracování projektové dokumentace, inženýrská činnost a servis výtahů po dobu deseti let. Samotná výměna výtahů by měla být zahájena na podzim letošního roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…