Česká Lípa: Město vyhlašuje výtvarnou soutěž „Příroda našich lesů“

14.04.2019 6:27

Již deset let vyhlašuje Město Česká Lípa, odbor životního prostředí společně s Městskými lesy Česká Lípa a Okresním mysliveckým spolkem Česká Lípa výtvarnou soutěž „Zvířata v našich lesích“. Stejně tak je tomu i letos, jen s malým rozdílem – téma zvířátek je rozšířeno na „Přírodu našich lesů“.

Česká Lípa: Město vyhlašuje výtvarnou soutěž „Příroda našich lesů“
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Výtvarná soutěž je určena všem mateřským, základním a speciálním školám na území obce s rozšířenou působností Česká Lípa.  Soutěží se ve třech kategoriích, první kategorie je určena pro mateřské školy, druhá kategorie pro 1. stupeň ZŠ a speciálních škol a třetí kategorie pro 2. stupeň ZŠ a speciálních škol.

Obrázky jsou na odboru životního prostředí přijímány od 15. do 24. dubna, všechny obrázky pak budou tradičně vystavené na chovatelské přehlídce trofejí, která proběhne v termínu 29. dubna do 5. května v restauraci U Slunce ve Skalici u České Lípy. Vítězové jednotlivých kategorií získají pro celou svou třídu výlet do obory ve Skalici u České Lípy.

Podrobné podmínky soutěže najdete ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…