Česká Lípa: Pečovatelská služba rozšířila provozní dobu a vydala nový katalog sociálních služeb

11.10.2018 13:47

Od pondělí do neděle v době od 6:00 do 22:00 hodin rozšířily Sociální služby města České Lípy provozní dobu pečovatelské služby, která zájemcům v jejich domácím prostředí poskytne nutný servis.

Česká Lípa: Pečovatelská služba rozšířila provozní dobu a vydala nový katalog sociálních služeb
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Nejen ve všední dny, ale i o víkendu Vám pečovatelky pomohou s osobní hygienou, ale rovněž dohlédnou, zda pravidelně užíváte léky, aplikujete si inzulín apod.

Pomoc poskytují seniorům, osobám se zdravotním postižením starším 27 let a rodinám, kde se současně narodilo 3 a více dětí. Služba je poskytována na území města České Lípy a v jeho městských částech (Dobranov, Žízníkov atd.).

Katalog sociálních služeb

Sociální služby města České Lípy vydaly 1. 10. 2018 nový katalog sociálních služeb poskytovaných občanům města Česká Lípa. V katalogu jsou uvedeny organizace, které poradí a pomohou v různých životních situacích.

Katalog je zdarma k dispozici na informačním centru na náměstí T. G. Masaryka nebo v sídle příspěvkové organizace Sociální služby města České Lípy, Školní 2213, Česká Lípa. V elektronické verzi je katalog umístěn na webových stránkách města Česká Lípa www.mucl.cz  a na webových stránkách Sociálních služeb Města České Lípy ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…