Česká Lípa: Podpora obnovy kulturních památek

13.02.2018 13:02

Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úsek památkové péče, upozorňuje na aktuálně vyhlášený program Ministerstva kultury České republiky „Podpora obnovy kulturních památek prostřednictvím obcí s rozšířenou působností“, v němž je finanční kvóta určená dle rozpisu státní finanční podpory pro rok 2018 na ORP Česká Lípa stanovena ve výši 2 538 000 Kč.

Česká Lípa: Podpora obnovy kulturních památek
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Žádat o podporu z programu mohou vlastníci objektů, které jsou zapsány jako kulturní památky. Minimální podíl vlastníka je 20 % z nákladů, k nimž se váže poskytnutý příspěvek. Formulář žádosti je dostupný na webových stránkách MK ČR zde.

Uzávěrka příjmu žádostí je už dne 28. února 2018 (kompletní žádosti včetně všech povinných příloh se podávají na Městský úřad Česká Lípa, stavební úřad, úsek památkové péče). Převedení finančních prostředků bude po schválení v příslušných komisích provádět Ministerstvo kultury ČR dle § 16 zákona č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, ve znění pozdějších předpisů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

10:23 Olomouc vydává svou první bankovku, slavit bude i koncertem a přehlídkou kinematografie

Hudbou, filmy, workshopy a diskusemi, ale také úplně prvním vydáním sběratelské eurobankovky oslaví …