Česká Lípa: První patro kavárny Union bude od června dlouhodobě pronajato

29.05.2022 6:32 | Tisková zpráva

Jsou to bezmála tři roky, co město Česká Lípa umožnilo první patro budovy kavárny Union využívat pro krátkodobé pronájmy. Reprezentativní prostor, ve kterém se dají uspořádat například slavnostní křty, rauty či oslavy, však bude od 1.6. 2022 opět dlouhodobě pronajat soukromému pronajímateli.

Česká Lípa: První patro kavárny Union bude od června dlouhodobě pronajato
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Případné využití těchto prostor pro různé akce tak bude nutné řešit s novým nájemcem, nikoli s městem. Ke krátkodobým pronájmům nabídlo první patro kavárny Union město Česká Lípa v srpnu 2019, poté co zde skončil předešlý nájemce. Chtělo si tak ponechat volné prostory pro vlastní akce a nabídnout další místo k pořádání menších akcí i ostatním subjektům.

V roce 2020 však vypukla pandemie covidu, která na cca dva roky téměř zastavila společenský život nejen v České Lípě, ale po celém světě. Soukromé subjekty si tak prostory od města pronajaly zhruba 25x, město prostor využívalo v době covidu také pro zasedání výborů a komisí.

Od 1. června ale bude prostor prvního patra Unionky opět dlouhodobě pronajatý, a to paní Jitce Vorlíčkové, která již nyní provozuje cukrárnu a kavárnu v přízemí Unionky. Vrchní patro bude též zařízeno jako kavárna a cukrárna, kde bude možné pořádat kulturní a společenské akce.

Pokud by někdo z občanů, spolků či firem měl zájem o využití prostor pro vlastní akci, prosíme, kontaktujte od 1. června 2022 pana Ječmínka, tel. 602 363 543. Děkujeme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…