Česká Lípa: Radní podpořili bohulibé projekty

09.10.2019 12:49

Celkem sedm žadatelů o dotaci či dar z Fondu rady města podpořili českolipští radní na svém jednání 30. září. Mezi žadatele rozdělili částku 122 tis. Kč, žadatelé peníze využijí na uspořádaní akce, nakoupení vybavení nebo na provoz svých zařízení.

Česká Lípa: Radní podpořili bohulibé projekty
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Nejvyšší částku přidělili českolipští radní společnosti Fokus Liberec, která je využije na částečnou úhradu vybavení pro nové chráněné bydlení pro osoby s duševním onemocněním. Částku dvacet tisíc pak získali hned tři žadatelé. Spolek krok pro všechny generace peníze využije na částečnou úhradu nákladů spojených s pořádáním vzdělávacího víkendu pěstounů s dětmi, Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých prostředky využije k nákupu sedačky do nově zrekonstruovaných prostor v pobočce knihovny na Špičáku a Jaroslav Tatarkovič peníze utratí za výdaje spojené s provozem Obory Skalice u České Lípy.

Farní charita Česká Lípa získala z Fondu rady města 16.000, které využije při organizaci Dne pro náhradní rodičovství. Nejmenší částku, 6.000 Kč, získal místní zahrádkářský svaz, kterému peníze pomohou uspořádat výstavu zahrádkářských výpěstků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…