Česká Lípa: Rozhledna na Špičáku se otevře v rámci letošních Městských slavností

30.05.2015 15:00 | Zprávy

Patnáct let poté, co byla naposledy přístupná veřejnosti, si v letošním roce můžou lidé znovu prohlédnout Českou Lípu z rozhledny na vrchu Špičák.

Česká Lípa: Rozhledna na Špičáku se otevře v rámci letošních Městských slavností
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Ta se jim otevře v rámci doprovodného programu letošních Městských slavností, v neděli 28. června, od 9 do 18 hodin. Na zpřístupnění rozhledny se město domluvilo s jejím majitelem.

„V objektu se nachází drahá zařízení, a proto jeho otevření veřejnosti musí být organizačně dobře zajištěno. S tím nám budou pomáhat příslušníci naší jednotky dobrovolných hasičů. Veřejnost proto prosím, aby během návštěvy respektovala jejich pokyny,“ upozornil českolipský místostarosta Juraj Raninec.

Místostarosta zároveň nevyloučil, že by se z této akce nemohla stát každoroční záležitost. „Byli bychom rádi, kdyby se z toho stala tradice, ale samozřejmě to záleží také na chování návštěvníků,“ doplnil Juraj Raninec. 

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

mzdy

V čem vám dám za pravdu je, že jsou u nás nízké mzdy, ale není to i chybou vás, protože i vy jste dlouho byli u vlády a mohli jste s tím něco udělat? Moc nechápu, co nyní změníte, když budete sedět v Bruselu, tedy krom toho, že vy si finančně určitě polepšíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Lidem bez domova pomůžete koupí nocleženek

7:37 Jihlava: Lidem bez domova pomůžete koupí nocleženek

Středisko křesťanské pomoci Jihlava prodává nocleženky. Jejich zakoupením zajistíte lidem bez domova…