Česká Lípa: Známe vítěze akce Do práce na kole

11.06.2019 19:44

Po celý květen se registrovaní účastníci soutěže Do práce na kole dopravovali do zaměstnání jinak než autem - jezdili na kole, koloběžce, běhali nebo chodili pěšky. Česká Lípa nyní zná vítěze této soutěže.

Česká Lípa: Známe vítěze akce Do práce na kole
Foto: ceska-lipa.info
Popisek: Česká Lípa

Vyhlášení vítězů proběhne v sobotu 22. června od 15:00 v klášterních zahradách. Tam bude právě probíhat program Domu dětí a mládeže Libertin k Městským slavnostem, návštěvníci se mohou těšit na ukázky nejrůznějších sportů, navíc se budou moci svézt na koloběžkách, které zapůjčí Regionální turistické informační centrum.

Město vyhlásí vítěze hned ve čtyřech kategoriích, a to nejlepší tým, jednotlivce, kteří najezdili na kole nejvíc kilometrů, muže a ženu, kteří do práce nachodili/naběhali nejvíce kilometrů a pak cyklozaměstnavatele roku. A kolik mohli vítězové za květen ujezdit kilometrů? Například vítězi mezi cyklisty se během května podařilo najet neuvěřitelných 1084,6 km, nejlepší chodec/běžec pak ušel/uběhl celkem 430,2 km.

Na vítěze čekají hodnotné ceny - poukazy na vstup do českolipského bazénu, na letní akce v amfiteátru v klášterních zahradách, na vodní hrad Lipý a také poukázky do nově zřízeného bezobalového obchodu na Škroupově náměstí či do prodejny zdravé výživy CL Bio.

Děkujeme partnerům za věnování poukazů a děkujeme také kavárně Split, Union a Kafe Laky za skvělé nápoje pro naše cyklisty během květnové akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…