Česká Třebová: Park Javorka se připravuje na letní sezónu

26.05.2022 8:36 | Tisková zpráva

V minulém týdnu se do Javorky opět navrátila selka, která byla součástí městského parku od nepaměti. Stalo se tomu tak po renovaci, kterou prošel celý soubor pohyblivých dětských prvků.

Česká Třebová: Park Javorka se připravuje na letní sezónu
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

V bezprostředním okolí populární atrakce rovněž došlo k předláždění prostranství a osazení nového plotu. Elektrické zařízení spouštějící pohyblivý mechanismus je v provozu od dnešního dne. Práce aktuálně probíhají také v části parku přiléhající ke středisku údržby zeleně městské společnosti Eko Bi, na jehož inženýrské sítě bude napojen nový objekt veřejného WC.

Základová deska je připravena k montáži kontejneru o velikosti 14 metrů čtverečních, který bude dle smlouvy se zhotovitelem obložen palubkami tak, aby lépe korespondoval s rekreačním charakterem celé lokality. Novostavba bude obsahovat bezbariérové WC pro hendikepované, předsíňku s přebalovacím pultem a kabinku WC pro ženy, předsíňku a kabinku WC pro muže a úklidovou místnost s výlevkou. Návoz kontejneru lze předpokládat koncem první poloviny příštího měsíce, samotné uvedení do provozu pak ještě před začátkem prázdnin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

10:28 Vsetín: Připomeneme se osvobození města. Radnice získá do správy pomník válečných obětí

Pátek 3. května bude ve Vsetíně plných slavnostních událostí. Kromě otevření nového vlakového nádraž…