Česká Třebová: Simonová vybojovala třetí místo na světovém poháru a dvě stříbra na MČR

10.08.2021 6:32

Českotřebovská cyklistka Monika Simonová vybojovala třetí místo v časovce na světovém poháru v polské Varšavě.

Česká Třebová: Simonová vybojovala třetí místo na světovém poháru a dvě stříbra na MČR
Foto: rodinnevylety.cz
Popisek: Česká Třebová

Závod se konal v rámci světové série UCI Gran Fondo. Závodilo se na trase dlouhé 17km a trať byla těžká nejen svým profilem ale i počasím, když se jelo za deště.. Třetím místem se tak podařilo, závodnici týmu Cyklotrénink František Trkal, vybojovat postup na letošní MS masters, které se bude konat v říjnu v bosenském Sarajevu. "S výsledkem jsem velmi spokojená a doufám, že se mi podaří dobře připravit na MS," řekla k závodu Monika.

Čtrnáct dní po úspěšném světovém poháru se konalo amatérské MČR SAC v okolí Prostějova. V sobotní časovce se jezdilo velmi rychle a průměrná rychlost přes 40km/h stačila Monice na stříbrnou medaili. Druhý den se konal silniční závod a také v tomto závodě vybojovala závodnice z České Třebové stříbrnou medaili. "V časovce jsem čekala od sebe trochu lepší výkon, ale s druhým místem jsem spokojená. Z druhého místa v silničním závodě mám velkou radost a také výkon byl dobrý," hodnotila závody Monika Simonová.

Nyní má výborně rozjetou celoroční soutěž, kde v Moravském poháru je na prvním místě. Zahájí také přípravu na srpnový světový pohár a říjnové mistrovství světa, kdy se oba závody budou konat v Sarajevu.

Poděkování patří firmám, které Moniku Simonovou podporují. Jsou to firmy: Armat spol. s r.o . Elektro Franc, Eko Bi,s.r.o., Město Česká Třebová, Auto Eso, BB Cut, Sport Bárt, Pivovar Faltus, Skalický Transport, Autodoprava Ureš , autoservis Zempro a R. Houda.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…