České Budějovice: Bytový dům 4 Dvory postaví město

18.09.2020 12:59

Odborná porota se 16. září 2020 na ustavující schůzi seznámila s urbanistickou studií a projednala soutěžní podklady a podmínky.

České Budějovice: Bytový dům 4 Dvory postaví město
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Nový bytový dům 4 Dvory bude stát na sídlišti Šumava v ulici E. Rošického, kde město vlastní pozemek a nabídne až 180 bytů. V odborné porotě jsou zastoupeni významní architekti, představitelé města a také poradci, například ze Správy domů s.r.o.,“ uvedl náměstek primátora Viktor Lavička s tím, že samotná soutěž bude vyhlášena 1. října 2020.

„Odevzdání soutěžních návrhů by mělo být 16. listopadu. Poté dojde k jejich přezkoušení, a to v čase od 16. 11. do 29. 11. Hodnotící jednání poroty bude v týdnu od 30. 11. do 4. 12. 2020,“ upřesňuje harmonogram náměstek. S výstavbou bytů by se mělo začít pravděpodobně v letech 2023 až 2024.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…