České Budějovice: Časové kupony na MHD koupíte přes internet

16.04.2012 15:00

Zákazníci Dopravního podniku, kteří si kupují kupóny k časovým předplatním jízdenkám, již nemusí ztrácet čas, pokud využijí nový e-shop na adrese www.dpmcb.cz/eshop.

České Budějovice: Časové kupony na MHD koupíte přes internet
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Stačí k tomu jediná návštěva předprodejního místa, kde zájemci za poplatek 30,- Kč obdrží samolepící čip na svou průkazku a pro další nákup kupónů už nemusí opustit pohodlí svého domova.

K průkazkám vybaveným čipem je možné v e-shopu vybírat z kompletního sortimentu kupónů a úhrada jízdného je možná platební kartou nebo bankovním převodem. Zákazníci obdrží e-mailem potvrzení veškerých objednávek i aktivací kupónů a v případě potřeby je jim k dispozici daňový doklad ve formátu PDF. Revizoři si v případě přepravní kontroly ověří platnost čipové průkazky pomocí speciální čtečky, kterou využívají i ke kontrole SMS jízdenek.

„Jedná se o službu, která cestujícím přinese úsporu času, a proto věříme, že ji budou využívat. Pro identifikaci jsme záměrně nechtěli zavádět drahý karetní systém, ale zvolili jsme stejně funkční a efektivnější formu samolepících čipů,“ uvedl k novince předseda představenstva Slavoj Dolejš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: c-budejovice.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…