České Budějovice: Děti budou zdobit stromečky

05.12.2023 7:17 | Tisková zpráva

V pěkné tradici, kdy předškoláci z mateřských školek zdobí na nádvoří radnice vánoční stromky, bude město pokračovat i letos.

České Budějovice: Děti budou zdobit stromečky
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Přijdou děti z celkem dvaceti školek. Zkrášlovat začnou ve čtvrtek 7. prosince a pokračovat budou i v pátek 8. prosince, vždy v čase od 8:00 do 14:00 hodin. A kdo chce, může hlasovat o nejkrásnější výzdobu. Je třeba dojít do radniční výstavní síně, kde budou od 11. do 16. prosince tvůrčí dílničky a také bedýnka, do které mohou vhodit svého favorita. Možnost se nabídne od 10:00 do 17:00 hodin,“ říká náměstkyně primátorky Zuzana Kudláčková.

Nazdobení krasavci budou k vidění po celé radniční vánoční trhy. Připraven je i doprovodný program v podobě pohádek a zpívání, takže se máme na co těšit.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

22:28 Cheb: Rekonstrukce školního hřiště 5. ZŠ

Hřiště bude doplněno o venkovní workout, vrh koulí, skok do výšky a dálky, basketbalové koše a sklad…