České Budějovice: Lidé chtějí u Juvelu nový povrch i vodní prvek

16.09.2020 17:57

Českobudějovičtí občané uvítali možnost „promluvit“ prostřednictvím dotazníkového šetření do podoby plánované regenerace lokálního centra na Pražském sídlišti u Juvelu.

České Budějovice: Lidé chtějí u Juvelu nový povrch i vodní prvek
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Celkem se jich aktivně zapojilo 279, a to buď online, nebo dotazník vyplnili a odevzdali na tiskopise, který dostali při veřejném setkání přímo na místě, kde byli přítomni také náměstci primátora Ivo Moravec a Viktor Lavička.

Nejvíce se zcela přirozeně zapojili ti, kteří v okolních domech bydlí. Většina z nich totiž náměstíčkem prochází téměř denně už několik let, místo znají detailně a mají i jasnou představu, jak by se dalo vylepšit. Chtějí prosadit například opravu stávajícího nevzhledného a pro normální chůzi až nebezpečného povrchu, výsadbu stromů a zeleně, lavičky, vodní prvky, odpadkové koše, ale i napojení na nedalekou cyklostezku. Tyto jejich podněty se stanou podkladem pro projektovou dokumentaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…