České Budějovice: Nevzhledný stánek zmizí

12.02.2021 15:52

Nové řešení krytého chodníku v ulici Pražská překonalo další bariéru, když zastupitelé schválili, že město koupí stavbu bývalého občerstvení.

České Budějovice: Nevzhledný stánek zmizí
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Zděný stánek stojí kousek od Družby u zastávky MHD a město poměrně dlouho a složitě jednalo s jeho majitelem, ale dopadlo to dobře a my stavbu získáme za 250 tisíc korun,“ říká náměstek primátora Viktor Lavička. Po loňském odstranění nevzhledných přístřešků se místo připravuje na renovaci podle projektu ellement architects s.r.o. ze Zlína. „Jejich návrh preferuje otevřený prostor, pracuje s relativně jednoduchou a čistou formou, která se snaží podpořit charakter jednotlivých míst a zaměřuje se i na kvalitu veřejného prostranství. Navržené úpravy jsou přiměřené, efektivní a komplexně řeší celou část po odstraněných přístřešcích,“ připomíná náměstek Viktor Lavička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…