České Budějovice: Oprava mostu uzavře ulici U Černé věže, začne už 19. května

09.05.2023 16:14 | Tisková zpráva

Rekonstrukce frekventovaného mostu přes Mlýnskou stoku uzavře ulici U Černé věže od 19. května do 31. srpna 2023. Důvodem obnovy mostu je poškození jeho nosných i pojízdných konstrukcí.

České Budějovice: Oprava mostu uzavře ulici U Černé věže, začne už 19. května
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Práce zahrnují odstranění vozovky, povrchu chodníků, zábradlí, obrubníků, izolace, betonových desek překrývajících komory pro inženýrské sítě a odhalení horního povrchu nosné konstrukce. Spodní stavbu i nosné konstrukce čeká otryskání tlakovou vodou, oprava trhlin v betonu a přespárování kamenného zdiva.

Anketa

Máme být kromě západních spojenců vděční za osvobození od nacismu i Rudé armádě?

97%
1%
hlasovalo: 28097 lidí

Doprava bude převedena na objízdnou trasu ulicí Na Sadech s vjezdem na náměstí Přemysla Otakara II. ulicí Karla IV. Pěším budou k dispozici nedaleké mosty přes Mlýnskou stoku v ulicích Plachého a Kněžská.

Společnost EG.D v rámci stavby provede výměnu stávajícího NTL plynovodu za nový. V této souvislosti odbor dopravy a silničního hospodářství magistrátu stanovuje pro společnost CB plyn s.r.o. přechodnou úpravu provozu na pozemní komunikaci – U Černé věže, Hradební, Na Mlýnské stoce, Na Sadech, Plachého, Hroznová, Karla IV., nám. Přemysla Otakara II., Senovážné náměstí.

Podrobnější informace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…