České Budějovice: Pivní festival láká i zahraniční návštěvníky

24.02.2020 11:11

Z dolnobavorského města Zwiesel zavítala skupina návštěvníků vedená starostou města Franzem Xavierem Steiningerem do Českých Budějovic.

České Budějovice: Pivní festival láká i zahraniční návštěvníky
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Cílem jejich cesty byla nejen prohlídka našeho města, ale také návštěva právě probíhající 30. ročníku Mezinárodního pivního festivalu. Před samotnou „degustací“ se však ještě zastavili na českobudějovické radnici, kde je přivítal a historickou budovou radnice provedl náměstek primátora Viktor Lavička. „Dobré sousedské vztahy nejsou samozřejmostí a proto je dobré tyto vazby budovat, rozvíjet a udržovat. Takto máme například řešené vztahy se všemi partnerskými městy na rakouské a bavorské straně", uvedl Viktor Lavička. "S městem Zwiesel nás sice vztah partnerství nespojuje, ale proč se vyhýbat novým kontaktům. Proto považuji za velmi zdvořilé a milé, že starosta tohoto města navštívil naší radnici a přišel pozdravit své kolegy", zhodnotil návštěvu náměstek Lavička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…