České Budějovice: Vodovod obce Kaliště vstoupí do další etapy

23.02.2021 20:51

Vypsání veřejné zakázky malého rozsahu pod názvem České Budějovice – Třebotovice, Kaliště 2. etapa – přivedení vodovodu do obce Kaliště schválila na svém jednání 22. února 2021 rada města.

České Budějovice: Vodovod obce Kaliště vstoupí do další etapy
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Nový vodovodní řad bude napojen na úsek realizovaný v loňském roce, který končí v Třebotovicích. Trasa povede po nezpevněném povrchu souběžně se silnicí a končit bude na začátku Kaliště odběrným místem, které zajistí přístup obyvatelům k pitné vodě,“ říká náměstek primátor Ivo Moravec s tím, že hodnota veřejné zakázky je 2,24 milionu bez DPH. „Předpokládaný termín zahájení a dokončení prací bude znám až po uzavření smlouvy o dílo s vybraným zhotovitelem. Samozřejmě bychom uvítali, kdyby se tak stalo co možná nejdříve,“ dodává náměstek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

16:31 Liberec: Revitalizace dětského hřišťátka v ulici Mařanova

Kromě velkého dětského hřiště, které bylo nedávno realizováno v ulici Vackova a ke kterému ještě při…