České Budějovice budou hostit workshop cestovního ruchu

06.04.2019 13:46

Tradiční workshop s názvem Czech Republic Travel Trade Day budou letos hostit České Budějovice. Konat se bude ve dnech 8. a 9. dubna 2019.

České Budějovice budou hostit workshop cestovního ruchu
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

Worksjop pořádá agentura CzechTourism ve spolupráci s Jihočeskou centrálou cestovního ruchu za podpory kraje a města. Hlavním smyslem je představit turistickou nabídku a navázat nová obchodní partnerství v oblasti cestovního ruchu. Pro jihočeskou metropoli to bude ideální příležitost představit se všem nákupčím jako atraktivní sebevědomá turistická destinace, ukázat jim svůj půvab a přitažlivou krásu.

„ Pro rozvoj našeho města je cestovní ruch velmi perspektivní oblast s významným ekonomickým dopadem do budoucna. Proto jsme samozřejmě rádi, že se tato významná akce koná právě tady. Rozhodně máme v této sféře co nabídnout,“ říká náměstek primátora Viktor Vojtko.

Travel Trade Day je platformou pro obchodní jednání českých podnikatelů, regionů a dalších subjektů aktivních v oblasti příjezdového cestovního ruchu s mezinárodními nákupčími prostřednictvím B2B workshopů, které proběhnou formou série předem sjednaných schůzek. Druhý den je pak plánován workshop s řediteli zahraničních zastoupení CzechTourism.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…