České Budějovice mají workoutové hřiště

11.08.2018 6:33

V parčíku na levém břehu řeky Malše u cyklostezky pod areálem Policie ČR na Plavské ulici je všem zájemcům k dispozici nové workoutové hřiště.

České Budějovice mají workoutové hřiště
Foto: cb-info.cz
Popisek: České Budějovice

„Jedná se o betonovou desku s gumovými obrubníky o velkosti 65 m2, na níž je položen umělý zelený povrch a instalovány červené a žluté cvičební konstrukce. Ty jsou kovové a umožňují cvičení a posilování s vahou vlastního těla. Jsou tu trojitá bradla, hrazdy v různých výškách, vodorovný žebřík, svislé žebřiny, lomená hrazda, vysuté křídlo coby šikmý žebřík, gymnastické kruhy, pole dance, víceúčelová lavice s bradly a dále šikmá lavice a stepy, což jsou víceúčelové stupínky,“ popisuje náměstek primátora Petr Podhola. Celková cena včetně projektové dokumentace, technického a autorského dozoru je 599.923 korun. „V rámci města je to vůbec první takové hřiště a osobně jsem velice rád, že jsme dokázali takto hmatatelně odpovědět na petici s požadavkem vybudování workoutového hřiště, která celou akci v podstatě odstartovala. Teď jen doufám, že bude sloužit pouze svému účelu, lidé si tam protáhnou svá těla a odolá případným atakům vandalů,“ dodal náměstek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…