Český Těšín: Bazén ve Svibici je po rekonstrukci

05.10.2018 10:01

Právě byla dokončena rekonstrukce školního bazénu v Českém Těšíně-Svibici. Děti se tento týden vrátily do hodin plavání a veřejnosti se zařízení otevře o víkendu. Zdravotní pojišťovny zde již také rozjíždějí své programy na podporu zdraví.

Český Těšín: Bazén ve Svibici je po rekonstrukci
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Když letos začala folie v bazénu prosakovat, rozhodlo se vedení města pro rekonstrukci. Současně při odstávce proběhla i obměna celé soustavy pod nádrží, byly vyměněny nástupní plochy, schůdky a celá místnost je nově obložena včetně stěn, došlo k estetizaci celého prostoru.

Je to prozatím jediný krytý bazén za území města, je v užívání 27 let a spravuje jej ZŠ Pod Zvonek. V dopoledních hodinách slouží jako učebna plavání nejen pro děti ze škol a mateřinek na území města, ale také pro děti z Třinecka a Karvinska: Od Těrlicka po Smilovice. Děti oceňují profesní přístup i domácké prostředí, rovněž menší rozměry bazénu malé děti tak neděsí jak velké plavecké bazény.

Rekonstrukce přišla na 1,86 milionů korun bez DPH, město ji zaplatilo ze svého rozpočtu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…