Český Těšín: Slavnostní koncert k 100. výročí založení samostatného státu

20.10.2018 10:37

Město Český Těšín ve spolupráci se Svatováclavským hudebním festivalem zve na slavnostní koncert operní pěvkyně Evy Dřízgové-Jirušové.

Český Těšín: Slavnostní koncert k 100. výročí založení samostatného státu
Foto: tesin.cz
Popisek: Český Těšín

Město Český Těšín ve spolupráci se Svatováclavským hudebním festivalem Vás srdečně zvou na slavnostní koncert operní pěvkyně Evy Dřízgové-Jirušové, sólistky Národního divadla moravskoslezského v Ostravě, v doprovodu charismatického basisty Martina Gurbaľa a klavíristy Michala Bárty, dne 28. 10. 2018 v 16:00 hod. v sále Těšínského divadla.

Koncert je věnovaný oslavám 100. výročí založení samostatného československého státu. Oslavy výročí pokračují v 18:00 hod. na ul. nábřeží Míru u Kulturního a společenského střediska “Střelnice”, kde je pro vás připraven tematický několikaminutový ohňostroj s bohatými světelnými efekty.

Zájemci o koncert si mohou vyzvednout vstupenky za symbolickou cenu 50 Kč v pondělí 22. 10. 2018 a ve středu 24. 10. 2018 na Městském úřadě v Českém Těšíně, detašované pracoviště v ul. Štefánikova 25/18 (budova vedle kina Central), kancelář č. 104, tel.: 553 035 302, e-mail ZDE.

Přejeme příjemný kulturní zážitek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…