Cheb: 16. ročník festivalu Chebské dvorky startuje již zítra

05.06.2018 12:17

Historické jádro města Chebu se opět promění v centrum uměleckého dění. Dvory, dvorky, zahrady i uličky ožijí výstavami, divadelními představeními, filmovými projekcemi, koncerty a módními přehlídkami. Akce se koná za podpory města Cheb i Karlovarského kraje.

Cheb: 16. ročník festivalu Chebské dvorky startuje již zítra
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Slavnostní zahájení festivalu proběhne ve středu v 19 hodin na dvorku č. 2. Těšit se můžete na jedinečné vystoupení Groove Army – Royal Squad, kteří předvedou svou audiovizuální bubenickou show nadnárodního formátu. Od čtvrtka do soboty je pak připraven bohatý program na každém z 21 dvorků.

Letošní novinkou je PIC NIC ART, kdy budete mít příležitost setkat se s vystavujícími umělci během pikniku. Organizátoři návštěvníkům doporučují, aby se vybavili piknikovým košem a dekou na sezení.

Festival se koná za každého počasí, v případě intenzivního deště a větru můžou být některé výstavy a pořady přesunuty do krytých prostor s omezenou kapacitou. Většina akcí je zdarma. Vstupenky na placené pořady zakoupíte u pokladny u vstupu z ulice Obrněné brigády. Kompletní program s mapkou jednotlivých dvorků naleznete na internetových stránkách akce (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…