Cheb: Další dětská hřiště projdou renovací

14.09.2017 12:16

Na Krajince přibude velká lanová prolézačka, renovace čeká i hřiště na Hradčanech.

Cheb: Další dětská hřiště projdou renovací
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Po nedávném dokončení dvou nových hřišť pro menší i větší děti ve zrekonstruovaných Riegrových sadech se ještě letos dočkají úprav dvě dětská hřiště.

V sousedství restaurace Říční terasa na Krajince přibude velký lanový herní prvek nazvaný Oceánový dům. „Už od začátku léta je dětem na tomto hřišti k dispozici nová pirátská loď se třemi skluzavkami. Nahradila tady loď původní, která po 11 letech provozu dosloužila. Nový Oceánový dům přijde přibližně na milion korun,“ uvedl místostarosta Zdeněk Hrkal.

Renovace se dočká také dětské hřiště ve vnitrobloku ulic U Stadionu a Šeříková na sídlišti Hradčany. „Již dožilá dřevěná herní sestava bude nahrazena novou. Stejně jako na ostatních upravovaných hřištích nebudou už nové herní prvky ze dřeva, ale z hliníkových profilů a speciálních plastů, a to kvůli delší životnosti a vyšší odolnosti vůči vandalům. Na renovaci tohoto hřiště máme připraven milion korun,“ dodal místostarosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…