Cheb: Občané se zajímají o dění ve městě

18.02.2020 12:53

Schůzka nabídla občanům ucelené informace o připravované rekonstrukci ulice Dukelská.

Cheb: Občané se zajímají o dění ve městě
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Včera se sešli zástupci dodavatelské firmy Algon, a.s. společně se zástupci města, aby veřejnost informovali o připravované akci – rekonstrukce komunikace ulice Dukelská. O setkání byl mezi občany značný zájem, což bylo patrné také z dotazů přítomných.

V závěru března začne celková rekonstrukce části Dukelské ulice mezi křižovatkami s ulicemi Evropskou a Žižkova. Práce jsou rozděleny do dvou etap. V první etapě bude rekonstruována komunikace mezi ulicemi Žižkova - Karlova, následovat bude ulice Karlova – Evropská.

V rámci investice za 14,1 milionu korun dojde k rekonstrukci vozovky i chodníků včetně nového vymezení podélných parkovacích míst na obou stranách komunikace, úpravám odvodnění, veřejného osvětlení a světelné signalizace.

Dojde také k vybudování podzemních kontejnerů na tříděný odpad v navazující části Karlovy ulice. Hotovo má být do konce července. Aby nehrozilo rozkopání nově opravené vozovky, provedla vloni společnost Chevak v této části Dukelské ulice rekonstrukci vodovodního řadu.

V případě potřeby kontaktujte techniky za investora: Ing. Věra Tomsová, tel. 354 440 527, 724 002 746, e-mail: tomsova@cheb.cz; Irena Kříbková, tel. 354 440 170, 778 888 070, e-mail: kribkova@cheb.cz.

Dnes se uskuteční setkání s občany k rekonstrukci komunikace v ulici Družstevní. Setkání se bude konat v jídelně 1. ZŠ Cheb, Americká 36. Začátek v 17 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…