Cheb: Silvestrovský běh již klepe na dveře

02.12.2017 15:50

Letošní již 6. ročník je připraven na 31. prosince v dopoledních hodinách

Cheb: Silvestrovský běh již klepe na dveře
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Silvestrovský běh se poprvé běžel v roce 2012. U jeho zrodu stáli Michal Ouřada a Pavel Jestřáb, kteří tento sportovní projekt v Chebu rozjeli.

„V roce 2012 jsem žil v Českých Budějovicích a velmi aktivně jsem běhal. Byl jsem unešen organizací většiny sportovních akcí a napadla mne myšlenka uspořádat běžeckou akci i ve svém rodném místě. V roce 2012 nás na startu stálo pět, při posledním ročníku v roce 2016 tři sta dva účastníků. Na tomto srovnání je krásně vidět, že se z výběhu pěti přátel stala vyhledávaná republiková akce. Největší posun Silvestrovského běhu s Rozběhnito.cz je ale nejvíce zřetelný v kvalitě zázemí a servisu pro účastníky. Zatímco v roce 2012 nám stačilo jedno auto a hrnec čaje, nyní si již potřebujeme pronajmout velkou sportovní halu, abychom vše mohli řešit v teple. O organizaci celé akce se bude oproti našim skromným začátkům starat kolem 30 lidí,“ řekl organizátor Michal Ouřada.

Novinkami letošního ročníku jsou dárek pro prvních 450 registrovaných účastníků v podobě silvestrovské čepičky, zase o něco bohatší tombola a fotogalerie, ve které se najde každý účastník. Chybět nebude ani bohaté občerstvení. I letošní běh bude podporovat vybranou charitativní organizaci.

Účastníci Silvestrovského běhu se mohou registrovat za zvýhodněnou cenu už nyní ZDE. Registrace budou možné i na místě od 9.00 hodin, start přijde krátce po slavnostním zahájení v 10.30 hodin. Pro účastníky, kteří budou chtít absolvovat pouze sedmikilometrovou trať, bude na Loretě připraven silvestrovský taxík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

16:14 Otrokovice: V přístavišti na Baťově vznikl nový grill point, v provozu bude od května

Praha, Brno, Bratislava a nyní i Otrokovice mají kvalitní veřejný elektrický kontaktní gril. Novinku…