Cheb: V areálu Lokomotivy bude pokračovat další část rekonstrukce

05.07.2018 16:18

Další část areálu Lokomotiva Cheb byla předána firmě RMC Stavby s.r.o.. Firma bude rekonstruovat halu s přístavbou šaten.

Cheb: V areálu Lokomotivy bude pokračovat další část rekonstrukce
Foto: archiv města
Popisek: Náměstí Krále Jiřího z Poděbrad v Chebu

Projekt navazuje na etapu I – fázi IA – Hřiště s umělým povrchem, která byla úspěšně dokončena v loňském roce. V letošním roce proběhne realizace další části a to fáze IB projektu s názvem „Rekonstrukce haly s vybudováním přístavby šaten“.

„Během této fáze dojde k rekonstrukci sportovní haly a vybudování nových šaten. Dále pak odvodnění objektu i přístavby, tzn. vybudování splaškové a dešťové kanalizace s úpravou zásobování vodou. Rekonstruována bude též opěrná stěna s oplocením a příslušné komunikace a nezpevněné plochy. Dojde i na terénní úpravy,“ uvedl starosta města Zdeněk Hrkal.

Podle slov místostarosty Michala Pospíšila, v jehož gesci je odbor investic, je realizace revitalizace chebského sportoviště dobrou investicí pro vytvoření zázemí pro sportovce a sportovní kluby. „Podobné projekty je třeba v našem městě i do budoucna podporovat.“

Projekt je financován z prostředků města Cheb a z dotačního titulu: Program Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ve výši 14 936 736 korun. Stavební práce dosahují výše 34 237 811,37 korun vč. DPH.

Termín dokončení přístavby šaten je do 10. 12. 2018, rekonstrukce haly do 30. 6. 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…