Cheb: Valdštejnovu desítku si mohou tentokrát zaběhnout i pětkaři

12.07.2017 11:30

V Chebu se v druhé polovině srpna odehraje další významná běžecká událost. Už potřetí se sem sjedou běžci z celé České republiky na jediný čipově měřený běžecký závod na Chebsku, který zde pořádá Rozběhnito.cz.

Cheb: Valdštejnovu desítku si mohou tentokrát zaběhnout i pětkaři
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Protože i tentokrát vévoda Albrecht z Valdštejna svůj chebský pobyt přežije, bude mít příležitost po Valdštejnských slavnostech odstartovat v neděli 27. srpna hlavní desetikilometrový závod Valdštejnovy desítky. Historickým Chebem se budou moci letos poprvé proběhnout i běžci na pět kilometrů. Trať je zavede z náměstí Krále Jiřího z Poděbrad uličkami chebského centra a kolem historických hradeb do areálu Krajinky v Poohří, kde si vychutnají průběh po zlaté běžecké dráze, míjet budou Chebský hrad a křivolakými uličkami se budou vracet opět na náměstí.

Desetikilometrová trasa bude tvořena dvěma okruhy. Chebský běžecký svátek si mohou užít opět i děti na krátké jednokilometrové trati na náměstí Krále Jiřího z Poděbrad.

Starty jednotlivých závodů budou probíhat od 15 hodin (1 km), v 16 hodin (5 km) a v 17 hodin (10 km). Registrace probíhají už nyní online ZDE, na místě budou otevřeny v den závodu od 14 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…