Chomutov: Atrium i věž mají otevřeno i o víkendech

01.08.2015 14:59

Chomutovské Středisko kulturních a knihovnických služeb (SKKS) rozšířilo otevírací dobu atria knihovny, Galerie Špejchar, kostela svatého Ignáce i městské věže.

Chomutov: Atrium i věž mají otevřeno i o víkendech
Foto: chomutov-mesto.cz
Popisek: Chomutovské náměstí

Místní pamětihodnosti je možné o prázdninách navštívit také o víkendech mezi devátou ráno a pátou hodinou odpoledne.

„Považuji za logické, že v době probíhající  sezóny jsou naše hlavní turistické atrakce v centru města otevřené. Byli bychom ale rádi, kdyby třeba otevřené atrium u knihovny přilákalo do centra města také více Chomutovanů a centrum města se stalo dalším místem trávení volného času,“ řekla k tomu Andrea Löblová, předsedkyně dozorčí rady SKKS a zastupitelka PRO Chomutov a dodala, že atrium knihovny je volně k dispozici také místním muzikantům a umělcům jako otevřený ateliér, zkušebna či koncertní prostor.

Ředitelka SKKS Marie Laurinová doplnila, že kapelám je pro jejich zkoušky k dispozici přístup k elektřině. „Jen prosím, aby si kapely předem u mě nebo u paní Heleny Čermákové předem telefonicky na čísle 474 619 331 nebo přes e-mail programove@skks.cz  ověřily, že atrium je v požadovaném termínu k dispozici, aby nedocházelo ke kolizi s naplánovanými akcemi. “ uvedla ředitelka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…