Chrudim: Druhé setkání s veřejností ve Střeleckém parku

23.03.2015 17:51

Koncem ledna proběhlo ve Střeleckém parku plánovací setkání s veřejností, které bylo zaměřeno na oživení parku Střelnice – území tzv. jedliček přírodními hracími prvky nebo vybudováním fit stezky.

Chrudim: Druhé setkání s veřejností ve Střeleckém parku
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Ze společné diskuse na závěr vyplynulo, že ideálním řešením by bylo vybudování jak multifunkčního hracího prvku, tak i prvky fit stezky.

Návrhy veřejnosti byly posouzeny orgány státní správy. Vzhledem k tomu, že se území tzv. jedliček nachází v aktivní záplavové zóně, musí dojít k určité úpravě záměru. Proto připravujeme druhé plánovací setkání pro veřejnost na pondělí 23. března od 16:30 hodin v prostoru území Jedliček u Střeleckého parku, kterého se zúčastní i projektant. Ve vytyčeném prostoru tak budeme hledat možná společná řešení, která se budou opírat o výsledky prvního setkání.

Akce je součástí projektu „Místní Agendou 21 a strategickým řízením k naplňování principů udržitelného rozvoje a zvyšování kvality života obyvatel v Chrudimi“, který je podpořen z Programu švýcarsko-české spolupráce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: chrudim.eu

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

7:37 Mladá Boleslav: Klienti Naděje pomáhají s venčením psů v útulku

O lidech bez domova se obecně ví, že milují čtyřnohé kamarády a velmi často si je pořizují jako své …