Chrudim: Nová elektronická úřední deska v budově městského úřadu i pro handicapované

05.10.2018 6:32

V pondělí 1. října, byla na budovu úřadu v Pardubické ulici 67 nainstalována nová elektronická úřední deska, kterou tvoří dvě interaktivní jednotky.

Chrudim: Nová elektronická úřední deska v budově městského úřadu i pro handicapované
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Technologie interaktivní elektronické úřední desky umožňuje na jednom místě přehledně prezentovat všechny důležité informace občanům. Vše je rozřazeno do kategorií, které jsou pravidelně aktualizovány. Jednoduchý dotykový panel umožňuje komfortní ovládání a přístup ke všem funkcím elektronické úřední desky.

„Design a rozložení ovládacích prvků pamatuje i na handicapované spoluobčany,“ říká tajemník úřadu František Chmelík a dodává: „Aktuální dokumenty se budou jednoduše a bez omezení zobrazovat 24 hodin denně.“

Dodavatelem zařízení je firma BSS Praha s. r. o., cena za celou dodávku (hardware i software) pro  dvě interaktivní jednotky činí 532 400 Kč včetně DPH. Na zařízení je sjednána tříletá záruka, servis a technická podpora 24 hodin denně bude stát 2 500 Kč měsíčně pro každou jednotku.

„Oproti původně plánovanému řešení došlo k přizpůsobení technologie přímo požadavkům chrudimského městského úřadu. Navíc se nákupem dvou jednotek elektronické úřední desky vyřešilo i riziko nedodržení zákonných povinností v případě, že by jediná deska byla momentálně nefunkční,“ vysvětluje Jarmila Vojtíšková, vedoucí oddělení informatiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…