Chrudim: Opravenému pomníku ve Vlčnově požehná arciděkan Heblt

23.09.2019 6:32

V sobotu 28. září v 10 hodin se u příležitosti dokončení oprav dostane kamennému pomníku ukřižovaného Krista ve Vlčnově požehnání, a to z rukou chrudimského arciděkana P. Jiřího Heblta. Slavnost doprovodí pěvecký sbor Salvátor.

Chrudim: Opravenému pomníku ve Vlčnově požehná arciděkan Heblt
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Na návsi ve Vlčnově se sejdeme na svátek sv. Václava a na státní svátek Dne české státnosti, tedy v sobotu 28. září, v 10 hodin.

Z Chrudimi je zajištěna doprava mikrobusem zdarma. Mikrobus vyjede od kostela na Resselově náměstí v 9:40 hodin. Místa si, prosím, zarezervujte v Turistické informačním centru na Resselově náměstí čp. 1 nebo na tel. 469 657 821 nebo 773 993 333.

Po restaurování pomníku obětí I. světové války v loňském roce a následné úpravě okolní zeleně a laviček se tak letos dovršila úprava středu Vlčnova. Díky dotačnímu programu se na financování podílel i Pardubický kraj. Těšíme se na vaši účast!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…