Chrudim: Po letech bude v reprezentativních prostorách Muzea módní přehlídka. Ze Slovenska

09.03.2016 7:30

Nejkrásnější sál ve východních Čechách bude již tento pátek 11. března hostit módní přehlídku. Módu na akci s názvem Ze svidnického mola do gastronomických národních specialit ve velkém sále chrudimského Muzea doplní i ochutnávka ryze slovenských specialit. Začátek akce je plánován na 19 hodin.

Chrudim: Po letech bude v reprezentativních prostorách Muzea módní přehlídka. Ze Slovenska
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

Z partnerského města Svidník přijede dvanáct studentek prezentovat oděvní design a návrhy nejrůznějších kreativních oděvů. Chybět ovšem nebudou ani tradiční šaty.

„Módní přehlídku jsme začali připravovat v rámci spolupráce s naším partnerským městem před půl rokem. Určitě se bude na co dívat. Nejenom na pěkné studentky, ale i na zajímavé kreativní oblečení,“ žertuje a zve předseda komise pro zahraniční vztahy a místostarosta města Roman Málek.

„Veľmi radi predvedieme na prehliadke šikovnosť a talent našich študentiek. Máme pripravené prekvapenie. Kolekciu z netradičných materiálov, ktorá vznikla počas študijného pobytu v Krakowe,“ doplňuje Pavel Olejár, ředitel Střední průmyslové školy Svidník.

Vstupenky v ceně devadesát korun je možno zakoupit v Turistickém informačním centru nebo v Divadle Karla Pippicha.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

22:28 Mladá Boleslav: Město vybere provozovatele sdílených kol pro příští tři roky

Statutární město Mladá Boleslav, město Kosmonosy, obec Bradlec, obec Řepov a obec Kolomuty společně …