Chrudim pokračuje s opravami chodníků v ulicích Na Valech a Heydukova

10.03.2016 15:01

Chrudimští radní na svém jednání 7. března schválili vyhodnocení veřejné zakázky na opravu chodníků v ulicích Na Valech a Heydukova. Stavební práce budou ve výši 1,7 milionu korun včetně DPH a realizovat je bude firma M-Silnice a. s., závod Chrudim.

Chrudim pokračuje s opravami chodníků v ulicích Na Valech a Heydukova
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„Akce bude navazovat na loňské práce plynařů, kteří v těchto částech prováděli rekonstrukce svých sítí. Omlouváme se obyvatelům za prodlevu mezi oběma akcemi, v blízké době bude vše uvedeno do nové podoby,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček.

Práce plynařů probíhaly i v dalších ulicích na tzv. Novém Městě. Město na realizované nebo probíhající rekonstrukce navazuje spoluprací na obnově povrchů krytů chodníků nebo komunikací, a to především v místech, kde dojde k rozkopání celých úseků chodníků. Nový povrch chodníků by měl být prováděn ze šedé zámkové dlažby, protože podle architekta města Marka Janatky je vhodné v celé lokalitě řešit všechny nové povrchy stejně.

Zmiňovaná rekonstrukce není v lokalitě Nového Města jedinou. Již byla zahájena rekonstrukce druhé části chodníku ve Švermově ulici a budou následovat ještě rekonstrukce chodníků v částech ulic V Tejnecku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

11:33 Cheb: Ve středu bude na zimáku a v jeho okolí probíhat cvičení

V okolí zimního stadionu budou rozmístěny hlídky, které budou řídit dopravu i pohyb osob