Chrudimští radní projednali další rozpočtovou změnu

25.07.2015 14:53

Chrudimští radní na svém jednání 20. července 2015 projednávali své již jedenácté rozpočtové opatření k rozpočtu města Chrudim na rok 2015. Především jím zapojovali do rozpočtu dotace, a to v souhrnné výši téměř 300 tisíc korun.

Chrudimští radní projednali další rozpočtovou změnu
Foto: chrudim.eu
Popisek: Chrudim

„Tou největší byla dotace Pardubického kraje na postsanační monitoring podzemních vod na lokalitě bývalého s. p. Transporta Chrudim ve výši cca 240 tisíc korun,“ říká starosta města Chrudim Petr Řezníček.

Postsanační monitoring vyplývá z povinností města Chrudim jako příjemce dotace z OPŽP na sanaci staré ekologické zátěže v bývalé Transportě po dobu pětileté udržitelnosti projektu.

„Tuto částku jsme ovšem obratem vrátili do rezerv města, protože jsme monitoring již sami předfinancovali,“ dodává starosta Petr Řezníček.

Další drobnější dotace přijalo město na projekt festivalu „Loutkářská Chrudim“ a akci „Bezpečné prázdniny“. Současně radní schválili několik menších přesunů položek hlavně v rámci Odboru investic. Aktuální výše rozpočtu činí částku 456,565.500,- Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…