Den s hasiči se Městské části Praha 5 vydařil

10.05.2018 9:16

Městská část Praha 5 uspořádala dne 4. května 2018 ve spolupráci s hasičským záchranným sborem hl. m. Prahy ze stanice Jinonice společné dopoledne pro Mateřskou školu v Tyršově ulici v Jinonicích.

Den s hasiči se Městské části Praha 5 vydařil
Foto: Praha 5
Popisek: Radní Petr Lachnit s hasiči v MŠ v Jinonicích

Společné dopoledne pro děti z mateřské školy s hasičským záchranným sborem se konalo pod záštitou radního MČ Praha 5 JUDr. Petra Lachnita.

Dětem byla v rámci této preventivně bezpečnostní akce předvedena práce hasičského záchranného sboru a ukázka hasičů v akci. V rámci simulované ukázky byl předveden postup hašení požáru tak, aby tento postup byl pro děti vzhledem k jejich věku nejen zajímavý, ale i poučný. Dětem byla také předvedena technika, kterou používá hasičský záchranný sbor při své práci.

Děti se v rámci primární prevence tímto způsobem seznámí s prací hasičského záchranného sboru, při které se naučí, jak se chovat v různých rizikových situacích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…