Do Bohumína se vrací legendární Čaj o páté

18.10.2018 21:22

Legendární Čaj o páté je zpátky. O návrat kdysi populární společenské akce se pokouší městská agentura K3 ve spolupráci s místní střední školou.

Do Bohumína se vrací legendární Čaj o páté
Foto: mesto-bohumin.cz
Popisek: Bohumín

Čaj o páté uvedou v kavárně na náměstí T. G. Masaryka v centru města ve čtvrtek 25. října od 17 hodin, a to v hlavním sále i ve vinárně s novým designem.

Něco dobrého k pití, k jídlu, k tomu pohodová muzika, jako v tančírně. K poslechu i k tanci zahraje bohumínská kapela Štístko. „Reagujeme na poptávku ze strany seniorů. Přáli si program, který zažili v mládí. Tedy živá muzika k tanci, posezení, pohodová atmosféra. Říjnový Čaj o páté je něco jako první vlaštovka, uvidíme, jaký bude ohlas,“ říká ředitel K3 Bohumín Karel Balcar. Další díl bude 22. listopadu.

Čaj o páté hostí kavárna Střední školy Bohumín, kde funguje obor kuchař – číšník. Na návštěvníky čeká příjemné překvapení, od září je její vinárna v novém. „Řekli jsme si, že k proměně zázemí vinárny uzrál čas. Z námětů se nám nakonec nejvíce líbil záměr přetvořit ji do lehce industriálního stylu. Máme jen pozitivní ohlasy, jsme moc rádi,“ říká Liběna Orságová, ředitelka Střední školy Bohumín.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …