Do Semil zavítá prezident republiky Miloš Zeman

21.02.2016 9:39

Liberecký kraj opět navštíví, v rámci svých cest po České republice, ve dnech 24. - 26. února 2016 prezident republiky Miloš Zeman. Na své cestě se setká s občany Hodkovic nad Mohelkou, Liberce, Tanvaldu, Harrachova, Lomnice nad Popelkou a Jilemnice. V Semilech ho přivítáme ve čtvrtek 25. února.

Do Semil zavítá prezident republiky Miloš Zeman
Foto: Luděk Kovář, Wikimedia Commons
Popisek: Semily

Zde se Miloš Zeman, kterého na jeho cestě po Libereckém kraji bude doprovázet hejtman Martin Půta, na radnici setká s vedením města Semily, zastupiteli a ostatními  představiteli města při společné debatě, poté odjede diskutovat s občany města do Kulturního centra Golf. Setkání s občany se uskuteční v hlavním sále KC GOLF od 16 hodin. Na závěr návštěvy se prezident podepíše do Pamětní knihy města Semily.

Lena Mlejnková, starostka města Semily: "Bude to již třetí prezidentská návštěva v historii města Semily. Po T. G. Masarykovi a Václavu Klausovi zde přivítáme pana prezidenta Miloše Zemana a budeme tak mít možnost s ním diskutovat nad zajímavými tématy. Všichni ti, kteří by se s panem prezidentem chtěli setkat u společné diskuze, jsou srdečně zváni."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…