Do zlínského útulku dorazí v sobotu jaro

20.04.2011 10:29

Do zařízení pro zvířata v nouzi na zlínské Vršavě dorazí v sobotu 23. dubna Útulkové jaro. Tak se jmenuje tradiční akce, kterou pořádají v rámci projektu Němá tvář studenti Fakulty multimediálních komunikací zlínské Univerzity Tomáše Bati.

Do zlínského útulku dorazí v sobotu jaro

Program začne ve 14 hodin, kdysi můžou návštěvníci vypůjčit útulkového pejska a vyrazit na hromadný pochod lesem. Pro rodiče s malými dětmi bude připravená kratší trasa se zábavným programem.

Po návratu z vycházky přijde na řadu doprovodný program pod vedením odborníka na výchovu psů Pavla Bradáče. Tým Němých tváří bude mít připravené špekáčky a lehké občerstvení.

Další informace o Útulkovém jaru se zájemci můžou dozvědět na internetových stránkách www.nematvar.utb.cz. V případě nepříznivého stavu může být akce přesunutá na jiný termín. Útulkové jaro se pořádá v rámci oslav Dne Země, který pořádá Odbor životního prostředí a zemědělství města Zlín.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zlin.eu

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…