Domažlice: Rekonstrukce kotelny na Kozinově poli vyjde na 12,7 milionu korun

28.04.2020 8:36

Výměna kotlů, okenních výplní, sádrokartonová dělicí stěna se zavěšeným podhledem zmenšující prostor vlastní kotelny, celková renovace sociálních zařízení a provedení úprav povrchů podlahy včetně epoxidové stěrky s protiskluzovou úpravou u stávající dlažby.

Domažlice: Rekonstrukce kotelny na Kozinově poli vyjde na 12,7 milionu korun
Foto: Domažlice.eu, oficiální web města
Popisek: Domažlice.

To je náplň rekonstrukce plynové kotelny ve Švabinského ulici, jedné z nejvýznamnějších investičních akcí roku v Domažlicích. Veřejnou zakázku na její provedení projednávalii domažličtí radní.

,,Kotelna byla postavena před zhruba čtyřiceti lety při výstavby sídliště Kozinovo pole. Během let se změnil způsob vytápění. Začalo se s vytápěním na mazut, později se přešlo na plyn. Prostor pro technologie se zmenšuje, není již třeba tolik místa jako dříve,“ zmínil domažlický místostarosta Stanislav Antoš.

Domažličtí radní se v podlimitním řízení rozhodli přidělit zakázku brněnské firmě Erding. Jejich výběr musí ještě schválením příslušného rozpočtového opatření schválit zastupitelé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…