Dvůr Králové nad Labem: Stavební práce v budově A ZŠ Schulzovy sady spějí do finiše

01.04.2019 6:31

Stavebními pracemi převážně v interiéru pokračuje rekonstrukce budovy A ZŠ Schulzovy sady. „Stavební práce pokračují podle harmonogramu, po jejich skončení začneme nové prostory postupně vybavovat,“ říká Ctirad Pokorný, vedoucí odboru rozvoje, investic a správy majetku na královédvorském městském úřadě.

Dvůr Králové nad Labem: Stavební práce v budově A ZŠ Schulzovy sady spějí do finiše
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

V současnosti se dokončuje rekonstrukce střechy na hlavní budově. Před dokončením jsou také sádrokartonové konstrukce v nově vybudovaných prostorách a konstrukce podlah. „Nyní probíhá montáž obkladů a dlažby na toaletách a v kuchyňkách, dokončena je výtahová šachta a je zahájena montáž technologie výtahu a pokládka dlažby na schodišťové věži,“ popisuje práce Ctirad Pokorný.

Na schodišťové věži, kterou pracovníci stavební firmy v současnosti zateplují a montují provětrávanou fasádu, jsou již nainstalována okna.

„Dále je třeba všechny prostory také vymalovat, položit podlahové krytiny a vybavit sanitárním zařízením, jako jsou záchody, umyvadla, vodovodní baterie a tak dále,“ dodává Ctirad Pokorný.

I díky příznivému počasí začali stavbaři pracovat na venkovní zahradě, oplocení školy a v plánu je také vydláždění chodníků v areálu školy.

Po dokončení rekonstrukce bude mít budova A ZŠ Schulzovy kromě opravené střechy zajištěn bezbariérový přístup, v podkroví nové odborné učebny se zázemím a nad tělocvičnou prostory pro školní poradenské pracoviště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…