Dvůr Králové nad Labem nabízí schránky na urny v novém kolumbáriu

23.02.2018 14:30

Technické služby města Dvora Králové nad Labem ve spolupráci s odborem rozvoje, investic a správy majetku městského úřadu Dvůr Králové nad Labem dokončily výstavbu nových kolumbárií se 72 schránkami na urny na městském hřbitově a 12 schránkami na hřbitově v Lipnici.

Dvůr Králové nad Labem nabízí schránky na urny v novém kolumbáriu
Foto: Dvůr králové nad Labem
Popisek: Dvůr králové nad Labem

 

Schránky, jejichž výstavba byla dokončena s celkovými náklady 596 tis. Kč vč. DPH a kde pracovníci technických služeb v jarních měsících ještě provedou dokončovací a terénní práce, je možné si pronajmout za cenu 75 Kč za rok.

Zájemci o pronájem schránek mohou kontaktovat Lenku Jarolímkovou z odboru všeobecné vnitřní správy na e-mailu: jarolimkova.lenka@mudk.cz, tel.: 499 318 221, případně se informovat osobně na podatelně městského úřadu, nám. T. G. Masaryka 38, Dvůr Králové nad Labem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Praha 2 má nový poesiomat

19:06 Praha 2 má nový poesiomat

Návštěvníci Sadů Svatopluka Čecha na Vinohradech mají od včerejšího dne novou atrakci – hrací skříňk…