Energetická revoluce v Litoměřicích

16.03.2018 7:38

Litoměřice mají ambici stát se do roku 2030 nízkoemisním a energeticky nezávislým městem. Na téma energetiky, dopravy, emisí, zateplování, ale i ochrany klimatu se proto uskuteční ve středu 28. března v Divadle K. H. Máchy od 16 hodin veřejná diskuse.

Energetická revoluce v Litoměřicích
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

V jejím průběhu bude s veřejností diskutován Akční plán udržitelné energetiky a ochrany klimatu (SECAP) města Litoměřice, který je zpracován na základě evropské metodiky Paktu starostů a primátorů.

Cílem veřejné prezentace pořádané 28.3. je seznámit veřejnost, místní firmy či sdružení vlastníků s Akčním plánem udržitelné energetiky a ochrany klimatu do roku 2030, dále informovat, jaká opatření město chystá. V neposlední řadě pak získat od účastníků diskuse postřehy, s nimiž se bude při tvorbě plánu dále pracovat. „Důležitá je v té souvislosti tvorba marketingové strategie k energetické politice města. Chystáme i osvětové akce a kulaté stoly,“ dodal energetický manažer města Jaroslav Klusák.

Přijďte se dozvědět více. Město v rámci veřejné diskuse nabízí mj. i bezplatné konzultace pro občany, kteří se například chystají renovovat svůj dům nebo byt.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…